Nieuwe exploitant voor onder meer De Lieberg en Dudok Arena

Sportfondsen neemt na ‘nek-aan-nekrace’ in Hilversum stokje over van Optisport

wo 10 aug, 17:15 · leestijd 2 minuten Bedrijven
Wethouder Karin van Hunnik (sport) overhandigt de sleutel van zwembad De Lieberg aan Bob van Soest, regiomanager Sportfondsen.
Wethouder Karin van Hunnik (sport) overhandigt de sleutel van zwembad De Lieberg aan Bob van Soest, regiomanager Sportfondsen. Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Het logo van Optisport is nog altijd zichtbaar bij de ingang van De Lieberg aan de Jan van der Heijdenstraat. Sinds 1 augustus echter is Sportfondsen de nieuwe exploitant van het zwembad, net als van de verschillende sportaccommodaties in Hilversum.

Het gaat dan om de Dudok Arena, De Lieberg, Kerkelanden en De Meent. Sportwethouder Karin van Hunnik overhandigde daarom woensdag de sleutel van het zwembad aan regiomanager Bob van Soest van Sportfondsen. Daarmee is voor de komende vijf jaar de e..

Zo blijf je betrokken. Afbeelding


Nog geen abonnee? Meld je nu aan en krijg toegang tot al het nieuws, alle extra achtergrondverhalen, het Zaterdagportret, de uittips, ons archief en de interessante artikelen uit de regio. Voor slechts € 1,14 per week.