Arie Molendijk
Arie Molendijk Foto: Aangeleverd.

Boektaxatie in Bibliotheek Hilversum; ook niet-leden welkom

Bedrijven

HILVERSUM - De bekende Nederlandse taxateurs Arie Molendijk en Arne Steenkamp komen naar Hilversum om oude en zeldzame boeken, handschriften en oude bijbels te taxeren. Op vrijdag 7 oktober zijn zij in de bibliotheek. 

Belangstellenden kunnen tussen 14.30 uur en 20.00 uur langskomen met oude (staten)bijbels, atlassen, geïllustreerde werken en reisboeken en handschriften. Maar ook met oude brieven, foto’s, ansichtkaarten en prenten. Taxatie via foto’s, telefoon of per e-mail kan dan weer niet.

Arie Molendijk uit Rotterdam werkt al lange tijd als taxateur samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere bibliotheken en overheidsinstellingen. Taxateur Arne Steenkamp is sinds 1986 mede-eigenaar van veilinghuis Burgersdijk & Niermans in het centrum van Leiden.

De toegang op 7 oktober is gratis. Iedereen is welkom, ook niet-leden van Bibliotheek Hilversum. Enige wachttijd kan voorkomen want mensen krijgen ruime aandacht en een uitgebreide uitleg. Kijk voor meer informatie op deze link

Uit de krant

Voorproefje Gooi en Eembode Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief