Afbeelding
Foto: Van Zadelhoff Veilingen & Taxaties

Van Zadelhoff Veilingen & Taxaties open tijdens Nationale Dag van Waarde

Bedrijven

HILVERSUM - Kennismaken met de wereld van taxateurs, makelaars en veilinghouders in roerende zaken? Dat kan komende zaterdag tijdens de tweede editie van de Nationale Dag van Waarde. Ook in Hilversum zijn bij Van Zadelhoff Veilingen en Taxaties activiteiten. 

De Nationale Dag van Waarde is een initiatief van de Federatie TMV, dat vorig jaar tijdens de eerste editie zijn zeventigjarig bestaan vierde. De leden van deze koepelorganisatie verzorgen de waardebepaling en veiling van kunst, antiek en andere roerende zaken zoals bijvoorbeeld machinerieën en bedrijfsinventarissen, hedendaagse of klassieke vervoersmiddelen. 

Of men nu gespecialiseerd is in sieraden, kunst, tractoren of bedrijfsinventarissen – alle bij de Federatie TMV aangesloten taxateurs, makelaars en veilinghouders hebben een vakbekwaamheidsexamen afgelegd en zijn officieel en onafhankelijk gecertificeerd: geen sinecure. Zij volgen eenduidige, zware gedrags- en beroepsregels en hanteren uniforme waarde begrippen, zodat hun waardeoordeel altijd kan worden getoetst.

Komende zaterdag kan de consument op een laagdrempelige manier kennismaken met taxateurs, veilinghouders en makelaars door heel het land. In Hilversum biedt Van Zadelhoff tussen 10.00 en 17.00 uur een kijkje in de Najaarsveiling met een zeer uitgebreid aanbod van meer dan 3.000 uiteenlopende kavels aan kunst, antiek en design afkomstig uit verschillende collecties. In de meer dan 2.000 vierkante meter omvattende toonzalen kan de bezoeker terecht met vragen over het vakgebied, de aangeboden kavels of voor een vrijblijvend verkoopadvies van de taxateur. 

Kijk voor meer informatie op de website nationaledagvanwaarde.nl. Van Zadelhoff Veilingen & Taxaties is gevestigd aan de Nieuwe Havenweg 53A in Hilversum. Kijk ook op www.vanzadelhoff.nl.

Uit de krant

Voorproefje Gooi en Eembode Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief