Bert Flink is in zijn spuiterij een keukenfront aan het spuiten.
Bert Flink is in zijn spuiterij een keukenfront aan het spuiten. © Foto Miché / Bastiaan Miché
Advertorial

‘In Meubelspuiterij Gooi en Vechtstreek wordt een nieuw leven aan een keuken gegeven’

Bedrijven

HILVERSUM Meubelspuiterij Gooi en Vechtstreek bestaat vijf jaar en is gespecialiseerd in het spuiten van keukens, deuren, meubels en kasten.

Na verloop van jaren kan de folie op keukendeurtjes, onder invloed van vocht en warmte, bobbels krijgen, scheuren, los gaan zitten of door invloed van licht verkleuren. “In de meubelspuiterij wordt er een nieuw leven aan een keuken gegeven”, vertelt eigenaar Bert Flink. “De folie wordt zorgvuldig verwijderd en ik spuit de kastdeurtjes met twee grondlagen en twee laklagen in de gewenste kleur. Het eindresultaat is dat de verflagen supersterk zijn, tegen een stootje kunnen, niet verkleuren en makkelijk schoon te maken zijn.”

Je kunt de keukenfrontjes naar de meubelspuiterij brengen of de demontage en montage overlaten aan Flink. “Ik haal de frontjes eraf en de vaste delen, die er niet afkunnen, schilder ik met een watergedragen verf. Zodra de fronten klaar zijn, monteer ik deze in de keuken. Klanten zijn zo blij met het eindresultaat want het is echt een metamorfose. Over twintig jaar ziet het er nog steeds prachtig uit en zo ben je ook duurzaam bezig. Misschien ben je net verhuisd en is de kleur van de keuken niet jouw smaak of is de keukenkleur verouderd? Voor de kleurkeuze adviseer ik met kleurwaaiers en grote kleurpanelen.”

Van alles gespoten
Daarnaast kunnen mensen bij de meubelspuiterij terecht voor binnendeuren, bed ombouw, dressoirs, stoelen, eettafels of buffetkasten. “Ik heb echt al van alles gespoten”  Ook interieurbouwers, timmermannen en meubelmakers komen langs. “Ik spuit dan de MDF panelen of planken voor bijvoorbeeld een kast, keuken en bed en die zetten ze dan zelf in elkaar.”

Flink is al 35 jaar zelfstandig schilder en het begin van zijn meubelspuiterij is ontstaan door het spuiten van wanden en plafonds met latex en kozijnen en deuren met watergedragen verf. “Ik werk iedere dag met veel passie en plezier en heb dan ook klanten uit de wijde omgeving. Dat geeft aan dat je bij mij altijd aan het juiste adres bent voor vakmanschap, eerlijk advies, goede service en een betaalbare prijs. Dit is terug te zien aan de mooie reviews van klanten.”

Meubelspuiterij Gooi & Vechtstreek zit aan de Franciscusweg 10-2 in Hilversum. Voor meer informatie kijk op www.meubelspuiterijhetgooi.nl of bel 06-22567678.

Uit de krant

Voorproefje Gooi en Eembode Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief