Het team van Vakgarage Stam Hilversum.
Het team van Vakgarage Stam Hilversum. Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Nieuw in Hilversum: Vakgarage Stam

Bedrijven

HILVERSUM - Jarenlang stond het team van Stam klaar voor Renaultrijders. Zowel voor de verkoop als het onderhoud van de Renault was men aan de Bosdrift 140a aan het juiste adres. Inmiddels is er het een en ander veranderd: Stam Renault is omgedoopt tot Vakgarage Stam Hilversum en heeft naast het merk Renault ook andere merken in huis en in onderhoud.

Trots laat Pim de Vries, aftersales eindverantwoordelijke voor Stam, de showroom en werkplaats zien. “In 2014 zijn we begonnen met onze occasionstore en verkopen we niet alleen maar Renaults maar hebben we ook occasions van andere merken in huis. Alle autobezitters kunnen dus voor onderhoud van hun auto bij ons terecht. We hebben nog steeds een werkplaats speciaal voor Renaults waar onze getrainde en geschoolde technische medewerkers onderhoud aan de wagens plegen. In de andere werkplaats worden auto’s van verschillende merken onderhouden.”

De Vries benadrukt dat het belangrijk is de auto met het oog op de winter te laten checken. Om de drempel laag te houden kan iedere autobezitter zijn auto voor nog geen tien euro laten checken op elf punten. “Dat is de basischeck. Voor nog geen zeventig euro wordt de auto gecontroleerd op meer dan honderd vitale punten. Deze check is zeer geschikt voor auto’s ouder dan vijf jaar, auto’s die veel kilometers maken en voor wagens die het afgelopen jaar geen grote onderhoudsbeurt hebben gekregen. Licht, zicht en veilig op weg, dat is belangrijk. Veel autobezitters weten bijvoorbeeld niet dat de ventilatie in de auto regelmatig moet worden gecheckt. Want als die is vervuild, blijven de ramen lang beslagen en dat kan voor onveilige situaties zorgen.” 

Maar ook moeten de ruitenwissers in orde zijn. De stelregel: maken de wissers een piepend geluid, dan zijn ze aan vervanging toe.

Een andere dienst die Vakgarage Stam Hilversum aanbiedt, is de Vakgarage Pechhulp Veilig de winter door met de Vakgarage Pechhulp. “Voor vijfentwintig euro per jaar bieden we een uitgebreid pechhulppakket. Ook op wintersport is men verzekerd dankzij de Europese dekking. Deze dienst biedt onder meer woonplaats- en Europaservice en vervangend vervoer als dat nodig is. Ook geldt dit voor pech met een gekoppelde caravan of aanhangwagen.”

Wie met een door professionals nagekeken auto de winter in wil gaan, kan voor het maken van een afspraak terecht bij Vakgarage Stam Hilversum, Bosdrift 140a, telefoon 035-5288345, www.vakgaragestam.nl.

Uit de krant