Afbeelding
Foto's: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Rendier op de Groest en cadeau op de Kerkbrink: sfeerverlichting in centrum Hilversum staat aan

Bedrijven

HILVERSUM - De nieuwe sfeerverlichting in het centrum van Hilversum is donderdag aangestoken. Het opvallend verlichte cadeau op de Kerkbrink en het net zo opvallende rendier op de Groest trokken direct veel bekijks.

Wethouder Arno Scheepers (economie) en voorzitter Stef van Breugel van Centrum Hilversum hadden de eer om op de Kerkbrink de verlichting aan te zetten (foto hieronder). Verder is er op het C&A-plein een mooi verlichte selfiespot en komt er bij de ‘s-Gravelandseweg/Keiplein nog een ‘Welkom in Hilversum’ te hangen. 

(Tekst gaat verder onder de foto.)


 © Foto Miché / Bastiaan Miché

Vestigingsmanager Sophie Krijnen van de Etos is ook bij het officiële openingsmoment aanwezig. Zij is blij met de nieuwe verlichting. “We doen er alles aan om te zorgen dat de mensen hier naartoe komen. Dit zorgt er voor dat het centrum gezellig is.”

De nieuwe (led)verlichting in het centrum is zuinig en duurzaam en slaat bovendien mooi aan op die in de Vaartweg en de Havenstraat. Dat is te danken aan de nieuwe ondernemersvereniging in deze straten.

(Tekst gaat verder onder de foto.)


 © Foto Miché / Bastiaan Miché

Scheepers is het daarmee eens en hoopt dat de verlichting een ‘boost’ geeft aan het centrum. Hij roept nog maar eens alle Hilversummers op om lokaal bij de winkels hun boodschappen te doen in plaats van online. 

Uit de krant