Een eerdere versie van Het Gooi on Stage.
Een eerdere versie van Het Gooi on Stage. Foto: Bob Awick

Gezocht: ondernemers die geestdriftig over hun vak vertellen

Bedrijven

HILVERSUM - Het grote beroepenfeest Het Gooi on Stage komt steeds dichterbij. Dit vindt plaats op dinsdag 23 maart in de Grote Kerk in Naarden. De organisatie zoekt nog naar ondernemers die honderden VMBO- tientallen leerlingen uit Gooi en Vechtstreek willen vertellen hoe mooi hun vak is en wat de leerlingen voor hen kunnen betekenen.

Bij Het Gooi on Stage vertellen rond 250 professionals aan ruim 900 leerlingen over hun vak. Iets meer dan drie weken later, tijdens de Doe Dag op donderdag 13 april 2023, gaan leerlingen op werkbezoek bij de bedrijven waarmee zij tijdens het Beroepenfeest afspraken hebben gemaakt. Ze kunnen de werkplek bekijken, mogen meewerken en kunnen doorpraten met een beroepsbeoefenaar over het beroep en de werkdag. 

De leerlingen worden op school door hun mentor voorbereid. Voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers - en welk bedrijf is dat niet? - is het een unieke kans om zich te presenteren aan zoveel leerlingen die op het punt staan in te stromen in het bedrijfsleven ineen.

Het Gooi On Stage is voor de vmbo leerlingen van Yuverta Naarden, Casparus College Weesp, Vechtstede College Weesp, Lucent College, De Fontein Bussum, Vitusmavo Naarden, Hilfertsheem College Hilversum, College de Brink Laren en Elan College Huizen. Aanmelden en meer informatie kan via Mail@hetgooionstage.nl

Uit de krant