Facebook
Facebook

Gulle Graef in de race voor horecaprijs

  Bedrijven

HILVERSUM - Frank Loois van de Gulle Graef in Hilversum is genomineerd voor de Meest Markante Horecaondernemer in de regio Midden Nederland, een prijs van Horeca Nederland.

Het restaurant aan de Laanstraat is onlangs fors uitgebreid (200 stoelen) na het samenvoegen van de restaurants Zilt & Zo en De Jonghe Graef van Buuren. Er zijn nog zes genomineerden. De concurrentie komt onder meer van Bennie den Haan van Restaurant Leuk in Bussum. De andere kanshebbers zijn gevestigd in Utrecht (drie), Woudenberg en Bunschoten-Spakenburg.

De jury gaat de komende weken de genomineerde bedrijven bezoeken en met de horecaondernemers in gesprek. Op basis van deze bezoeken en gesprekken wordt de Meest Markante Horecaondernemer gekozen. Een belangrijk criterium is dat een ondernemer met zijn bedrijf vernieuwend, origineel en succesvol moet zijn. Een van de juryleden is Kees Verhoeff, regiovoorzitter van KHN Midden Nederland en eigenaar van onder andere Puur Smaeck in Hilversum. De winnaar wordt op 26 september bekendgemaakt.


Reageer op dit nieuws 1
Elke donderdag het Gooi en Eembode per e-mail
Meer berichten