Foto: Bastiaan Miché
Foto: Bastiaan Miché

Vrolijke vlaggenparade op de Havenstraat

  Bedrijven

HILVERSUM – Wethouder Floris Voorink hing maandagmorgen de laatste vlag op in de Havenstraat. Boven alle panden hangt nu dezelfde vlag. Daarmee stralen de Haven straat en de Vaartweg vanaf nu eenduidigheid uit.

Het ophangen van de vlaggen is onderdeel van de aanpak van de leegstand in de aanloopstraten. Ondernemers en pandeigenaren hebben de handen ineengeslagen. Samen werken ze aan het verbeteren van hun straat.

Stadsfonds
Dat vierden ze maandag aan het einde van de ochtend in Restaurant Tokyo aan de Havenstraat 1. Met geld van Stadsfonds Hilversum is deze actie om de levendigheid in de straten te vergroten mogelijk gemaakt. Na wat speeches van onder meer onderneemster Maaike van der Meulen en Voorink ging het gezelschap naar buiten waar de VVD'er de vlag in de vlaggenstok.

"Toen ik vanmorgen door de Havenstraat reed en al die vlaggen zeg dacht ik: 'Daar maken ze iets van'. Ik werd daar vrolijk van", aldus de liberaal. "Met vlaggen alleen kom je er niet, maar wel met samenwerking, zoals vandaag, dan gaat het lukken op de Havenstraat en de Vaartweg."


2 reacties
Elke donderdag het Gooi en Eembode per e-mail
Meer berichten