Wimar Jaeger (links) en Johan Drost trapten in juni de verkiezing voor Onderneming van het Jaar af. Foto: Bastiaan Miché
Wimar Jaeger (links) en Johan Drost trapten in juni de verkiezing voor Onderneming van het Jaar af. Foto: Bastiaan Miché

Dertig bedrijven maken nog kans op Onderneming van het Jaar

  Bedrijven

HILVERSUM - Dertig ondernemers maken nu nog kans op de titel 'Ondernemer van het Jaar'. Wie mag zich de opvolger van Barry Voorhorst van Kookwinkel Oldenhof noemen? Dat wordt dinsdag 10 januari duidelijk tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemenete in het Muziekcentrum van de Omroep.

Rabobank Gooi en Vechtstreek maakt vandaag bekend dat er nog dertig bedrijven in de race zijn voor deze verkiezing. "Als betrokken bank leggen we verbindingen tussen het bedrijfsleven, het onderwijs en de lokale gemeenschap. Bij deze verkiezing komen al deze zaken op een natuurlijke wijze samen. We zijn dan ook trots dat de Rabobank haar naam aan de Business Award mag verbinden", meldt Quido Schaafsma, manager MKB Rabobank. 

"Sinds de eerste verkiezing ben ik bij de organisatie betrokken en iedere keer verrassen de inzendingen mij positief. Ik ben trots dat het niveau ook nu weer zo hoog ligt", meldt Kim van Kampen, voorzitter BV Hilversum. "Dit getuigt van sterk ondernemerschap in Hilversum."

Het stemmen verloopt via de website van de Ondernemingsverkiezing: www.hilversumseondernemingvanhetjaar.nl. De verkiezing loopt tot dinsdag 13 december en alle inwoners van Hilversum mogen stemmen. De verkiezing is een initiatief van de gemeente Hilversum, BV Hilversum en Rabobank Gooi en Vechtstreek.


reageer als eerste
Elke donderdag het Gooi en Eembode per e-mail
Meer berichten