Foto: Nefkens
Foto: Nefkens

Goed voorbereid op de toekomst

  Bedrijven

HILVERSUM - Met de verhuizing naar de Oscar Romerolaan 21 kan Nefkens weer jaren vooruit. Maandag opende het bedrijf voor de eerste keer de deuren van de nieuwe locatie, waar de Peugeot-garage in een veel ruimer jasje is komen te zitten.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de verbouwing van het pand, dat al tijden leegstond. Nefkens is door het betrekken van het gemoderniseerde bedrijfsgebouw goed voorbereid op de eisen die de toekomst van een autodealer vraagt. Rob Scheren, vestigingsverantwoordelijke van Nefkens Hilversum, is trots op de nieuwe vestiging.

Showroom
"We zijn nu goed uitgerust om de service te leveren die onze klanten van ons verlangen. Met het nieuwe pand zijn we beter bereikbaar dan voorheen en we hebben meer parkeergelegenheid", merkt hij op. "Onze showroom is ruimer en verder hebben we de nieuwste apparatuur in de werkplaats. Ik ben ervan overtuigd dat we onze klanten nu nog beter kunnen helpen. Uiteraard garanderen we de service die onze klanten reeds van ons gewend zijn."

Splinternieuw
De vestiging aan het Melkpad 6-10 gaat voorgoed dicht en maakt plaats voor een nieuwbouwproject. "Na decennia trouwe dienst hebben we afscheid genomen van onze vestiging aan het Melkpad en de buurt daar. Al onze medewerkers zijn meeverhuisd. We zijn er klaar voor onze klanten te ontvangen in ons splinternieuwe pand", is de toelichting van Scheren.


1 reactie
Elke donderdag het Gooi en Eembode per e-mail
Meer berichten