Foto: Bastiaan Miché
Foto: Bastiaan Miché

Antilope houdt Fitness Saturday

  Bedrijven

HILVERSUM - Werken aan de gezondheid gaat verder dan alleen voedsel en drank. Fitheid wordt ook bewerkstelligd door het lichaam te trainen. Lang niet iedereen heeft tijd en zin om de sportschool in te duiken. Dat hoeft ook niet. Thuis trainen is een goede optie. Dat gebeurt steeds vaker. Antilope verkoopt al sinds jaar en dag fitnessapparatuur. Komende zaterdag is het 'Fitness Saturday' bij het Hilversumse bedrijf.

De trend van gezond en langer willen leven, merken ze bij Antilope op. De speciaalzaak aan de Koningsstraat heeft een ruime collectie aan fitnessapparatuur. In de overzichtelijke winkel staan onder meer hometrainers, loopbanden, crosstrainers en roeiapparaten. Eigenaar Denny van der Linden (zie foto) benadrukt dat zij al zeker veertig jaar fitnessspullen verkopen. Antilope heeft al jaren een eigen site: www.hometrainer.nl.

Zaterdag 17 december pakken zij uit met deze apparatuur tijdens de 'Fitness Saturday'. Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen belangstellenden hier terecht voor verschillende modellen en producten, waarvan sommige met korting te koop zijn.

Lees verder in de digitale editie


reageer als eerste
Elke donderdag het Gooi en Eembode per e-mail
Meer berichten