Versgrossier Van Oosterom aan de Soestdijkerstraatweg is een echt familiebedrijf.
Versgrossier Van Oosterom aan de Soestdijkerstraatweg is een echt familiebedrijf. (Foto: Bastiaan Miché)

Het stapje extra bij versgrossier van Oosterom

  Bedrijven

HILVERSUM Willem van Oosterom begon op 2 januari 1930 in een pand aan de Laarderweg met zijn melkzaak. Het assortiment anno 2017 van Fa. W. Van Oosterom is flink uitgebreid. Wat twee generaties verder niet veranderd is bij dit familiebedrijf is de persoonlijke aandacht voor de klant, de service en het grote aanbod.

"Onze kracht? Dat is service, kwaliteit en een groot assortiment aan versproducten", klinkt het overtuigend uit de mond van Klaas van Oosterom. Op de bestellijst prijken zo'n 150 producten die de vele lokale leveranciers iedere dag vers aanleveren bij het bedrijf dat is gevestigd aan de Soestdijkerstraatweg. En voor hun klanten doen ze graag een stapje extra. "Mis je iets op de bestellijst: schrijf het op en dan regelen wij het. Dat komt goed."

Zorginstelling
Drie jaar terug is Van Oosterom begonnen met een andere service die in het verlengde ligt van wat de groothandel al deed: het bezorgen van maaltijdpakketten. Dat gebeurde op verzoek van een zorginstelling in Hilversum. Bezorging hiervan biedt vooral ouderen uitkomst.

Service
"Maar," zo stellen de Van Oosteroms, "deze service is voor iedereen. Je ziet dat het ook voor veel werkende mensen uitkomst biedt. Het scheelt mensen die de hele dag druk zijn veel tijd. We leveren één keer in de week voor de hele week."

Ontzorgen
De behoefte aan deze vorm van ontzorging is groot. Dat heeft de versgrossier wel gemerkt sinds zij de maaltijden leveren. Nog altijd is een stijgende lijn waarneembaar. Wekelijks bellen er nieuwe klanten op.

Advertentie
"Er is echt heel veel vraag naar", zegt Wim van Oosterom. "Als we een advertentie in de krant hebben gezet, dan komen er steeds nieuwe klanten bij. Dat werkt echt heel goed, net zoals de mond-tot-mondreclame natuurlijk", luidt zijn vervolg.

Lees verder in de digitale editie


reageer als eerste
Elke donderdag het Gooi en Eembode per e-mail
Meer berichten