Angie van Ek krijgt handen niet op elkaar voor kattencafé. Foto: Bastiaan Miché
Angie van Ek krijgt handen niet op elkaar voor kattencafé. Foto: Bastiaan Miché

Crowdfunding niet voor de poes

  Buurt / wijk

HILVERSUM - Er is onvoldoende geld opgehaald voor een kattencafé in Hilversum. Angie van Ek moet haar droom loslaten, zo vertelt ze op Facebook. De crowdfunding is gestaakt. 

"Ik vind het belangrijk om te zeggen dat het niet aan onze inzet heeft gelegen. Onze conclusie is dan ook dat Hilversum helaas te klein is. Dit verzinnen we niet, het is ons meerdere malen letterlijk verteld door benaderde potentiële sponsors die óf achteraf toch er van afzagen of in eerste instantie om die reden al niet met ons om tafel wilden.  Wij dachten dat we Hilversum konden helpen om een trekpleister te worden. We hoorden wel vaak "wat een leuk initiatief!" maar kregen verder geen hulp o.i.d. - daar daar bleef het dan ook bij. Achteraf gezien zou een betere tijd misschien zijn áls Hilversum al is neergezet als trekpleister, dus als het hele centrum af is, food hall, Primark and all. You live & you learn!", aldus Angie. 

Kattencafé
Met een tevreden kat op schoot een kopje thee drinken en een cupcake verorberen. Dat roept bij velen een huiselijk gevoel op. Dat is het idee van een kattencafé. "En wie weet kunnen we het over een tijdje alsnog proberen. Als de omstandigheden beter zijn!"


6 reacties
Elke donderdag het Gooi en Eembode per e-mail
Meer berichten