De bouw van de nieuwe Mac startte afgelopen zomer.
De bouw van de nieuwe Mac startte afgelopen zomer. (Archieffoto: Bastiaan Miché)

Buurtbijeenkomst over nieuwe McDonald's Hilversum

  Buurt / wijk

HILVERSUM - De nieuwe McDonald's in Hilversum gaat zeer waarschijnlijk eind deze maand open. Voor Hart voor Hilversum aanleiding om hierover een thema-avond te organiseren. Er zijn namelijk genoeg zorgen in de buurt over de komst van het fastfoodrestaurant.

Maandenlang probeerden buurtbewoners de komst van een Mac met dubbele McDrive aan de Vreelandseweg tegen te houden, maar uiteindelijk trokken zij aan het kortste eind. De bouw ging deze zomer van start en is binnenkort klaar.

Maar daarmee is de onrust in de buurt zeker niet minder geworden. Zorgen zijn er vooral over zwerfafval, verkeersveiligheid, de lange en late openingstijden van de McDonald's. Een ander actueel probleem in Kerkelanden is overlast van hangjongeren en (kleine) criminaliteit.

Hart voor Hilversum houdt daarom vrijdag 24 november van 20.00 tot 22.00 uur een bijeenkomst in Buurthuis de Koepel in Kerkelanden. Fractieleden van de lokale partij zijn hierbij aanwezig om in gesprek te gaan met de aanwezigen. 


reageer als eerste
Elke donderdag het Gooi en Eembode per e-mail
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226593&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>