Raymond van der Tol (links) en Gijs Makker.
Raymond van der Tol (links) en Gijs Makker. Foto: Makker Hoortoestellen
Advertorial

Makker Hoortoestellen keert terug in Hilversum: ‘Onze klanten bleven vragen wanneer we terug zouden komen’

Commerciële bijdrage

HILVERSUM - “Onze klanten bleven vragen wanneer we naar Hilversum zouden terugkomen. Daarom hebben we besloten om onze oprechte hoorzorg weer aan te bieden in Hilversum.” Dat zegt Gijs Makker van Makker Hoortoestellen. 

Afgelopen week opende het regionale audicienfamiliebedrijf een winkel aan de Kapittelweg in Kerkelanden, op loopafstand van het winkelcentrum in de wijk. Hierdoor is Makker Hoortoestellen terug in Hilversum, waar het bedrijf tot 2016 hoorzorg verleende.

Gijs Makker is dagelijks te vinden in dit nieuwe filiaal aan de Kapittelweg. “Het voelt goed om na tien jaar weer terug te zijn in de drukste Makker Hoortoestellenwinkel ooit. Slechthorenden hoeven nu niet langer naar onze andere filialen te reizen. Goede hoorzorg betekent voor ons immers de nabijheid van een audicien die zes dagen per week beschikbaar is.”

Makker Hoortoestellen is een Goois familiebedrijf met bijna veertig jaar ervaring in het helpen van mensen met gehoorproblemen. De familie en haar medewerkers hebben een passie voor het verbeteren van de levenskwaliteit van slechthorenden en bieden daarom op maat gemaakte oplossingen van hoge kwaliteit voor elk gehoorprobleem.
Iedereen moet goed kunnen horen: met dat doel besloot Michel Makker (vader van Guido, Just en Gijs Makker) als jonge man om een opleiding tot audicien te volgen. Beetje bij beetje voegde hij meer doelen toe.

Beste service bieden
Na het afronden van zijn opleiding tot audicien werkte Michel Makker bij een grote hoortoestelketen. Maar hij was ontevreden over de diensten die hij daar kon bieden. “Ik wilde gewoon meer dan daar mogelijk was. Gewoon de beste service bieden”, herinnert hij zich. Om deze reden opende hij zijn eigen winkel voor hoortoestellen in Utrecht, waar hij klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel had staan. Dat sloeg goed aan, en er volgde al snel een tweede winkel in zijn woonplaats Laren. 

Wandelvierdaagse
Afgelopen april opende de familie een winkel in Amstelveen. De winkel in Hilversum is de zevende winkel van deze Gooise audicienfamilie. Een medewerker laat nog weten dat bezoekers van een van de Gooise vestigingen mee kunnen lopen met de Wandelvierdaagse Het Gooi, die 14 juni start. Het bedrijf betaalt dan de kosten voor deelname.

Makker Hoortoestellen te Hilversum is van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot half 17.30 uur geopend. Naast Gijs Makker staat ook Raymond van der Tol als audicien klaar voor de slechthorende bewoners van Hilversum. De winkel aan de Kapittelweg 322A is bereikbaar via 035-3030040 en hilversum@makker.nl.

Uit de krant