Afbeelding
Foto: Hilversum Marketing

Poster en videoclip 'Samen zijn we Hilversum'

Coronavirus

HILVERSUM - Een beetje positivisme in tijden van onzekerheid. Dat is de gedachte achter 'Samen zijn we Hilversum', een campagne van Hilversum Marketing. "Het zou mooi zijn als mensen hier wat steun uit halen", aldus campagnemanager Pola Zijlstra.

Zo roept Hilversum Marketing inwoners op om een korte thuisvideo op te nemen om zo te laten zien hoe de thuissituatie is. Het is de bedoeling om komende week een kort en positief fragment - liggend gefilmd - van hooguit tien seconden naar info@hilversummarketing.nl. Van al deze inzendingen wordt vervolgens een toffe en vrolijke clip gemaakt met (uiteraard) de boodschap 'Samen zijn we Hilversum'. 

Daarnaast is er de 'spread the love-poster' die komende donderdag in de Gooi en Eembode staat. Hilversummers krijgen de vraag om deze poster collectief voor het raam op te hangen en zo wat extra liefde naar de buren, maar eigenlijk ook alle inwoners van Hilversum te sturen. Laat weten dat je aan elkaar denkt, is de insteek, en steek elkaar een hart onder de riem. 

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)


Hilversum Marketing

Tot slot is er nog het corona-blog met een positief overzicht van alle mooie initiatieven die momenteel in Hilversum ontstaan naar aanleiding van het coronavirus. Welke fijne dingen zijn er nog wel te doen, hoe kan men lokale ondernemers ondersteunen en waar kunnen mensen zich aanmelden om anderen te helpen. Maar ook zijn er items als hoe blijf je fit, hoe houd je het thuiswerken zo aangenaam mogelijk en, niet onbelangrijk, hoe entertain je die kids nou eigenlijk?

Uit de krant