Eigenares Eva Kamer overhandigt 45 verwenpakketten met verzorgingsartikelen aan teammanager Els Ram.
Eigenares Eva Kamer overhandigt 45 verwenpakketten met verzorgingsartikelen aan teammanager Els Ram. Foto: Liesbeth Aarts

Verwenpakketten voor zorgpersoneel corona-afdeling Gooizicht

Coronavirus

HILVERSUM - Na al dat harde en goede werk is het ook belangrijk te kunnen ontspannen. Daarom zijn woensdag medewerkers van de corona-afdeling van Amaris Gooizicht in het zonnetje gezet. Zij hebben een verwenpakket met verzorgingsartikelen gekregen.

Deze gift, in totaal 45 pakketten, is van de drogisterij Etos in winkelcentrum Kerkelanden. “Deze artikelen zijn de afgelopen maand gedoneerd door klanten die gebruik maakten van de actie twee halen, één betalen,” vertelt eigenaresse Eva Kamer. Het tweede artikel konden de klanten dus achterlaten voor het zorgpersoneel van de hierboven genoemde afdeling van het woonzorgcentrum aan de Paulus van Loolaan. “

Kamer en haar medewerkers verdeelden woensdag de flessen shampoo, badschuim en bodylotion vervolgens over verschillende pakketjes en vulden deze aan met andere producten. “Klanten reageerden heel enthousiast. Er was zelfs iemand bij die spontaan vijftig euro doneerde", vertelt Kamer.

De pakketten zijn bedoeld voor de medewerkers van de corona-afdeling. Sinds half maart worden hier bewoners en ouderen van buiten het verzorgingshuis die besmet zijn geraakt met Covid-19 verpleegd. Teammanager Els Ram is heel blij met de actie van de drogisterij. “De medewerkers van deze afdeling hebben de afgelopen weken keihard gewerkt, ze verdienen een beetje extra aandacht."

Uit de krant