Derde editie Eten op Rolletjes in Dudokpark
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Aan tafel eten of gewoon lekker uit de hand; het kan van vrijdag tot en met zondag als het foodtruckfestival plaatsvindt in Hilversum.
Aan tafel eten of gewoon lekker uit de hand; het kan van vrijdag tot en met zondag als het foodtruckfestival plaatsvindt in Hilversum. (Foto: Bastiaan Miché)

Derde editie Eten op Rolletjes in Dudokpark

  Cultureel

HILVERSUM - Foodtruckfestival Eten op Rolletjes doet in 2018 negen grote gemeenten aan. Hilversum is de seizoensopener. Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 mei zijn de keukens op wielen te vinden in het Dudokpark. Smulpapen krijgen de kans om nieuwe smaken te ontdekken.

Eten, eten en nog eens eten. Tijdens het driedaagse festival is er een groot en veelzijdig aanbod te vinden. Ook voor vegetariërs en veganisten en glutenvrije diëten is er veel lekkers te verkrijgen, laat de organisatie weten. Plof met het gezin neer op een picknickkleed en deel hapjes met elkaar.

Bezoekers kunnen hun maaltijden nuttigen aan een van de vele grote houten tafels. Dat is meteen een mooie locatie om met anderen in contact te komen, waarmee het festival een sociaal element hoopt toe te voegen.

Maar er is meer dan alleen voedsel te krijgen. Zo kunnen bezoekers ook diverse speciaalbieren en -wijnen kopen. Aan vermaak is eveneens gedacht bij Eten op Rolletjes. Zo is geregeld dat er iedere dag livemuziek is.

Aan het einde van de festivaldag spelen lokale bandjes akoestisch werk. Hierdoor blijven de decibellen binnen de perken waardoor er in de buurt geen geluidsoverlast is, zoals de afspraak ook is met de gemeente. Kinderen kunnen zich laten schminken of vermaken in het poppentheater.

De toegang is gratis. Klanten betalen met breekmunten die op het terrein te koop zijn. De maag vullen kan vrijdag tussen 16.00 en 23.00 uur. Zaterdag is het foodtruckfestivalterrein open van 13.30 tot 23.00 uur en op zondag kunnen de bezoekers langskomen van 13.00 tot 20.00 uur. Nadere informatie is te vinden op www.etenoprolletjes.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>