[Foto's] Eten op Rolletjes verrukkelijk feestje
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto's: Bastiaan Miché
Foto's

Eten op Rolletjes verrukkelijk feestje

  Cultureel

HILVERSUM - Van de heerlijke saté van Broertjes Saté tot exotisch streetfood bij de Brazilian Foodtruck of Lacabahn Mi. Of gewoon een portie poffertjes. Het was allemaal te krijgen tijdens de derde editie van Eten op Rolletjes in Hilversum.

Volgens organisator Frans Nagel trok het rondreizende foodfetival van afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag in het Dudokpark zo'n vijftienduizend bezoekers. Vooral de vrijdag en zaterdag 'waren twee prachtige dagen'. Zondag viel door het slechte weer wat tegen en trok - aldus Nagel - hooguit duizend belangstellenden.

Maar ondanks die regenachtige zondag overheerst tevredenheid. De verschillende kraamhouders in het openluchtrestaurant verkochten goed en de sfeer was top. "In Hilversum is gewoon een netjes en beleefd publiek", vindt Nagel. "De mensen hebben geduld en wachten - ook als het wat langer duurt - netjes in de rij. En ook is er een goede samenwerking met de gemeente."

Maar Eten op Rolletjes is veel meer dan alleen eten. Voor kinderen is er genoeg vermaak en ook is er veel muziek. Nieuw dit jaar en ook een groot succes was de Stille Disco, ook wel zo fijn voor omwonenden.

Komt er volgend jaar opnieuw een Eten op Rolletjes in Hilversum? Als het aan Nagel ligt wel, geeft hij aan. Maar eerst staat hij komend weekend in Ede. Wie nog muntjes over heeft, kan ze daar uitgeven.
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>