Afbeelding
Foto: Bastiaan Miché

FIFA-toernooi in Vue Hilversum

Cultureel

HILVERSUM - Voordat het WK voetbal in Rusland van start gaat, is er in Vue Hilversum uitgebreid aandacht voor een groot FIFA 18-toernooi. Zaterdag 9 juni wordt duidelijk wie de beste FIFA-speler is van Hilversum en omstreken.

Vue Cinemas, Delicious Media en Mediamarkt zijn de organisatoren van dit toernooi, dat in totaal in acht grote gemeenten in Nederland, waaronder Apeldoorn, Eindhoven en Alkmaar, plaatsvindt. Zaterdag is het de beurt aan Hilversum. Vanaf 18.00 uur begint het toernooi, waar 128 gamers aan mee kunnen doen. Vanaf 17.00 uur is de inschrijving in de bioscoop aan het Langgewenst 20.

Het gaat om een knock-outtoernooi. Blijven winnen is het devies, anders is het einde oefening. De halve finales vinden plaats in een bioscoopzaal en daar wordt duidelijk wie zich de beste van Hilversum mag noemen. Het toernooi duurt tot 1.00 uur.

De beste vier van elk toernooi treffen elkaar op zondag 15 juli, de dag van de WK-finale. In deze finaleronde wordt bepaald wie de beste FIFA-speler van het land is.

Uit de krant