Heleen van Royen komt naar Hilversum
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Heleen van Royen komt naar Hilversum

  Cultureel
Heleen van Royen.
Heleen van Royen. (Foto: Feriet Tunc)

HILVERSUM - Schrijfster Heleen van Royen komt komende zondagmorgen naar het Filmtheater Hilversum. De auteur presenteert dan de speciale voorpremière van de film Book Club en zal na afloop haar nieuwste Sexdagboek signeren. 

Van Royen is bekend van bestsellers als De Gelukkige Huisvrouw, Godin van de Jacht en De Hartsvriendin, maar ook van haar bekroonde documentaire Het Doet Zo Zeer. Sexdagboek dat sinds juni in de boekwinkels ligt, is niet alleen een verhaal over seks, maar ook een boek over vrouw-zijn, ouder worden, lichamelijkheid, schaamte en schaamteloosheid, overgave, en natuurlijk: een innige liefde.

De film Book Club, die pas 23 augustus officieel in Nederland uitgaat, vertelt het verhaal van vier hartsvriendinnen wier levens - na het lezen van Fifty Shades of Grey in hun maandelijkse boekenclub – nooit meer hetzelfde zal zijn. De hoofdrollen in deze romantische feelgood komedie zijn voor Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen en Mary Steenburgen. In Amerika, waar de film net draait, is deze een van de grote zomersuccessen.

De speciale vertoning van Book Club is onderdeel van het feestelijke (her)openingsweekend op 7 en 8 juli waarmee Filmtheater Hilversum haar nieuwe stoelen viert. Voor alle bezoekers van deze en alle andere films het komende weekeinde, is er een gratis drankje. 

Boekhandel Voorhoeve zal zondagochtend 8 juli Van Royens boek verkopen, waarna het mogelijk is deze te laten signeren. Kaarten voor deze speciale vertoning zijn te koop via www.filmtheaterhilversum.nl. en de kassa van Filmtheater Hilversum.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>