Theatergroep Fusie speelt 'Blind Dates'
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: Theatergroep Fusie

Theatergroep Fusie speelt 'Blind Dates'

  Cultureel

HILVERSUM - Het zeer populaire televisieprogramma 'Blind Dates' is voor Theatergroep Fusie aanleiding om een soortgelijke, theatrale versie te presenteren. Theater Santbergen dient daarom vijf avonden lang als restaurant.

Voor de eerste voorstelling van het nieuwe seizoen haalde schrijver Robbert Jan Proos zijn inspiratie uit zijn eigen ervaringen en rampzalige datingverhalen van de castleden. Dit levert drie dates op die volgens de theatergroep zowel hilarisch als kwetsbaar zijn.

"Ik zal gewoon heel eerlijk zijn, ik kijk dit programma al heel wat jaartjes", erkent Proos. "Nog voor de Nederlandse series werden gemaakt bestond het al lang in Engeland en de Britse versie is heerlijk om naar te kijken. En niet alleen maar om de hilarische mismatches. De hartverwarmende dates waarbij je ziet hoe twee mensen heel voorzichtig voor elkaar vallen, zijn misschien nog wel het allermooiste."

De voorstellingen op vrijdagavond 11 en 18 oktober zijn gebombardeerd tot 'datingavonden'. Bij deze voorstellingen krijgen de bezoekers een sticker op de borst die aangeeft of en naar wie ze op zoek zijn. Regisseuse Marleen van Boxel: "De datingavonden zijn een leuke knipoog naar het thema en zullen ongetwijfeld voor een hoop vrolijkheid zorgen. Ik ga zeker weten zelf ook met een sticker rondlopen."

De première is zaterdag 5 oktober. De overige speeldata zijn 11, 12, 18 en 19 oktober. Kaarten kosten 12,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.theatergroepfusie.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>