Foto: Beeld en Geluid

Voorjaarsvakantie in Beeld en Geluid: 40 jaar Kinderen voor Kinderen

  Cultureel

HILVERSUM - Onbewoond eiland, Waanzinnig gedroomd, Hallo wereld, Ha ha ha je vader en Hupsakee; Kinderen voor Kinderen blaast dit jaar alweer veertig kaarsjes uit. Tijdens de voorjaarsvakantie van zaterdag 15 februari tot en met zondag 1 maart 2020 zingen en dansen ouders en kinderen daarom bij Beeld en Geluid op de grootste Kinderen voor Kinderen-hits. 

Bezoekers ontmoeten idolen, leren zingen en dansen als het echte Kinderen voor Kinderen-koor en genieten weer als vanouds van liedjes uit de afgelopen 40 jaar. In deze workshops krijgen kinderen de kans om hun talenten te tonen en te leren van professionals. 

Zo geeft een Kinderen voor Kinderen-coach zangles, leren kinderen bekende pasjes tijdens de dansworkshop en zijn er meet & greets met de koorkinderen. Voor een stukje nostalgie is er de sing-a-long, waar ouders en kinderen meezingen met de grootste hits van de afgelopen 40 jaar.

Naast de superworkshops, die op gezette tijden en data plaatsvinden, biedt Beeld en Geluid dagelijks een Kinderen voor Kinderen-parcours. Van oefenen met dansen en zingen en een Kinderen voor Kinderen-quiz tot het bedenken van onderwerpen voor nieuwe liedjes. Kinderen krijgen bij de kassa een stickerkaart. Een volle kaart levert een echte Kinderen voor Kinderen-talentbutton op. 

Kijk HIER voor meer informatie over de voorjaarsvakantie bij Beeld en Geluid. 

Meer berichten