Eugène Mennen in Theater Kleintje Kunst.
Eugène Mennen in Theater Kleintje Kunst. Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Coronamaatregelen versoepeld: Theater Kleintje Kunst weer open

Cultureel

HILVERSUM - Het is al enige tijd - uiteraard vanwege de coronamaatregelen - stil in en rond Theater Kleintje Kunst. Dat is komende zondagmiddag echter geheel anders wanneer Oukje den Hollander haar voorstelling ‘Idyllen’ speelt in het theater aan de Kolhornseweg.

Het was alsof Eugène Mennen en de overige medewerkers binnen Kleintje Kunst wisten dat dat de versoepelingen aanstaande waren, want de voorstelling staat al enige tijd op de agenda. Nu echter is het optreden definitief.

In Idyllen, haar eerste avondvullende programma, gaat Oukje den Hollander aan de hand van teksten van schrijver Ilja Leonard Pfeijffer op zoek naar hoe te leven en lief te hebben in een wereld die steeds harder lijkt te worden. 

De voorstelling van zondag begint om 14.30 uur. Een ticket kost 18 euro. Voor reserveren is vanwege die coronamaatregelen nog wel verplicht en kan via theaterkk@gmail.com.. Theater Kleintje Kunst is gevestigd aan de Kolhorsneweg 9 in Hilversum. Voor meer informatie, zie https://www.theaterkleintjekunst.nl..


Uit de krant