Afbeelding
Foto: Legends of Rock

Internationale nummer 1-tributes bij Legends of Rock in de Vorstin

Cultureel

HILVERSUM - Houd je van rock én van tributebands omcirkel dan zaterdag 11 december. Dat is de dag dat het Legends of Rock Tribute Festival neerstrijkt in Podium de Vorstin.En dit keer met internationale nummer 1-tributes van AC/DC, Guns N’ Roses en Metallica.

“De Legends of Rock Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving”, luidt de uitleg van de organisatie.

In Hilversum gaan drie bands voor deze beleving zorgen. Het gaat om de Belgisch Nederlandse formatie AC/DC by High Voltage. Deze tributeband bestaat al sinds 1992 en maakt dankzij de intense optredens furore. Ook Guns N’ Roses bij Slash, eveneens met leden uit Nederland en België, staat op 11 december in Hilversum. Deze achtkoppige band speelt alle wereldhits van Guns N’ Roses en inmiddels hebben zij al veel Europese landen aan gedaan. 

Metallica by Present Danger is de derde band die op de Hilversumse band komt te staan. “Met de start in 2005 is Present Danger in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica tributes van de Benelux en Duitsland”, aldus de Legends of Rock. 

Een kaart kost 20 euro per persoon en deze is onder meer in de voorverkoop te krijgen bij de Vorstin op de Koninginneweg 44 en Platenhuis ‘t Oor op de Leeuwenstraat 44.

De deuren van het Hilversumse poppodium gaan die zaterdag open om 19.30 uur. Een uur later start het programma. 

Uit de krant