Afbeelding
Foto: Bastiaan Miché

Bier en live muziek: festival Hoppop op Landgoed Zonnestraal

Cultureel

HILVERSUM - Landgoed Zonnestraal is komende zondag het decor van het ‘piepkleine muziekfestival’ Hoppop, georganiseerd door De Gooische Bierbrouwerij. Tegen de achtergrond van een monumentaal pand wordt geborreld met vier lokale bands. 

De bands zijn ‘lokale topbands, die eindelijk weer de kans krijgen om op te treden’, aldus organisator Guido de Wit van De Gooische Bierbrouwerij. Het gaat om Velvet Streets, Tyler McCullough Trio, Left Luggage en Handyman. 

Het was eigenlijk de bedoeling dat deze formaties eind vorig jaar zouden optreden op De Kwekerij, pal voor station Hilversum. Daar zat De Wit toen nog met de jeu des boulesbaan. Dat evenement ging op het laatste moment niet door vanwege corona en de lockdown die toen begon. 

Komende zondag is daarom de herkansing. De naam van het evenement, Hoppop, is een verwijzing naar bier (hop) en de muziek (pop). Het evenement vindt plaats van 15.00 tot 20.00 uur. Tickets kosten 10 euro, dit is inclusief twee drankjes. Wie jonger is dan 18 jaar komt onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. 

Voor meer informatie en tickets, zie www.hop-pop.nl

Uit de krant