Peter Beets.
Peter Beets. Foto: Loosdrecht Jazz Festival

Loosdrecht twee dagen in de ban van jazzfestival

Cultureel

Loosdrecht - De botenloods van Jachthaven het Anker aan de Oud-Loosdrechtsedijk is vrijdag 15 en zaterdag 16 september wederom het decor van de vierde editie van het Loosdrecht JazzFestival. Het is de eerste keer dat het publiek kan genieten van twee dagen muziek.

Vrijdagavond geldt als 'ClassicJazz Night' waar het publiek heerlijk ontspannen kan luisteren naar een selectie van topmuzikanten. Op het programma staan onder anderen Fay Claassen, Gypsy Jazz, Peter Beets and guests en de Dutch Swing College.

De andere groep bezoekers kan op zaterdagavond genieten van de Soul & Funk Night met internationale artiesten. Dan gaat de grote zaal helemaal los met onder meer Incognito, New Cool Collective feat. Mark Reilly (Matt Bianco) en Bruut.

New Cool Collective. 

Ook aan de kinderen is gedacht: op zaterdagmiddag staat het gratis Jazz rond de Haven in het teken van activiteiten voor de hele familie. Bomvol optredens en activiteiten zoals instrumenten maken en workshops. De entree is gratis en bij de aanwezige foodtrucks op het terrein kunnen bezoekers allemaal hapjes kopen.

De optredens vinden plaats op verschillende podia en er zijn voldoende loungehoekjes om onder het genot van een drankje te relaxen. Meer informatie is te vinden op www.loosdrechtjazzfestival.nl. Daar worden ook online kaartjes verkocht (ClassicJazz Night 29 euro | Soul & Funk Night 39 euro | passe-partout 58 euro).

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Coördinator vreest dit najaar voor forse cliëntentoename Ook bij Gooise Voedselbank geen sprake van zomerdip Mensen 12 aug, 11:30
Afbeelding
Orgelconcert in St. Vituskerk door Sander van den Houten Cultureel 12 aug, 09:00
Logo
Afbeelding
'Nu trekt dit publiek altijd naar Amsterdam en Utrecht en dat is niet nodig' Jonge groep dj’s willen onder de naam Filtrum techno naar Hilversum halen Cultureel 11 aug, 17:00
Logo
Afbeelding
Invloed corona merkbaar in cijfers geregistreerde misdrijven Meer woninginbraken, maar minder jeugdoverlast en huiselijk geweld in Wijdemeren Politie 11 aug, 16:00
Afbeelding
Automobiliste botst tegen boom en belandt in ‘s-Gravelandsevaart 112 11 aug, 10:00
Afbeelding
Onderdompelen in de natuur tijdens Shinrin-yoku wandeling in Pinetum Natuur en Milieu 11 aug, 09:30
Afbeelding
Het heidehaantje Column GNR 11 aug, 08:03
Afbeelding
Wie wordt de Gooi en Omstreken ‘Buur van het Jaar’ 2022? Buurt / wijk 10 aug, 17:20
Voorproefje Gooieneembode Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief