Afbeelding
Foto: Gooiland Hilversum

3J’s 10-jarig jubileum in Theater Gooiland

Cultureel

HILVERSUM - De 3J’s vieren hun 10-jarig bestaan met een terugblikkende show zaterdag 3 maart in Theater Gooiland. In deze show zijn alle hoogtepunten van het afgelopen decennium te zien. Ze blikken in de show nog één keer terug naar alle mooie momenten om ze samen met het publiek te beleven. 

Tien jaar geleden werd de eerste Nederlandstalige single van de drie Volendammers, Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte in Nederland uitgebracht, maar de 3J’s bestaan al langer dan tien jaar. In hun beginjaren speelden ze in verschillende Engelstalige bands. Uiteindelijk vormden de stijlen samen het repertoire van de 3J’s.

In 2008 zetten de 3J’s hun eerste voorzichtige stappen op de theaterpodia. De songs die ze schreven hadden vaak een folky-basis van akoestische gitaren, viool en accordeon en de spitsvondige teksten verdienden een luisterend oor. In tien jaar tijd volgden er negen albums en tien verschillende theatertournees,.

De 10-jaar 3J's show is te zien in 38 theaters in Nederland en 3 maart dus in Hilversum. De jubileumshow is te zien in Theater Gooiland op zaterdag 3 maart, aanvang 20.15 uur. Voor kaarten, bel 0900-9203 (45 cent p/m), zie theatergooiland.nl of aan de receptie van Hotel Gooiland.

Uit de krant