Afbeelding
Advertorial

13 maart Open Dag basisscholen Alberdingk Thijm Scholen

Ingezonden

HILVERSUM - Is jouw zoon of dochter al bijna toe aan de basisschool? Ben je je aan het oriënteren, of is je zoon of dochter al aangemeld op een school, maar ben je toch nieuwsgierig? Op woensdag 13 maart zetten alle basisscholen van Alberdingk Thijm Scholen van 09.00 - 12.00 uur hun deuren open.

Spreekt tweetalig onderwijs je aan, jenaplan onderwijs of een school met veel ICT?  De open dag is een unieke dag om op verschillende scholen even binnen te lopen. Bekijk hier het overzicht van alle scholen.

Over Alberdingk Thijm Scholen
Al onze scholen hebben tweetaligheid/internationalisering, ICT en een brede ontwikkeling van leerlingen als speerpunten. De helft van onze scholen biedt het International Primary Curriculum (IPC); een aansprekend vakoverstijgend lesprogramma voor de zaakvakken.

Junior Campus, de Wilge (Hilversum) en Merlin (Eemnes) bieden tot 50% van de lestijd in het Engels aan in combinatie met IPC. Er is een klassiek Amerikaanse schoolbus aangeschaft die ingezet wordt voor excursies en andere schooluitjes.

IT-Lab
Ook hebben we de beschikking over een IT-Lab waar leerlingen leren programmeren en kennis kunnen maken met de nieuwste technieken zoals animatiefilmpjes, robotica, 3D printen, virtual en augmented reality. 

Kortom: bent u op zoek naar een school waar eigentijds onderwijs en een schooltijd die ertoe doet voorop staat? Bekijk hier het overzicht van onze scholen en tot 13 maart! 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
SP Hilversum: 'Het is klip en klaar dat er grote problemen zijn' Politieke vragen over het tekort aan agenten in Midden-Nederland Politiek 20 mei, 07:00
Afbeelding
Na steekincident opgepakte Hilversummer (17) langer vast Politie 19 mei, 20:29
Afbeelding
Nog geen arrestaties na vondst ‘foute winkel’ Lijsterweg Politie 19 mei, 17:45
Afbeelding
Chaos bij spoorwegovergangen in Hilversum door storing op spoor 112 19 mei, 17:09
Afbeelding
Voedselbank Gooi & Omstreken hielp al meer dan honderd gezinnen uit Oekraïne Mensen 19 mei, 15:00
Afbeelding
'100 jaar geleden werd het Leger niet altijd met open armen ontvangen' Bijzondere activiteiten tijdens jubileumjaar Leger des Heils Hilversum Mensen 19 mei, 14:00
Afbeelding
'Als ik thuis was gebleven, had ik nooit zo goed Nederlands leren spreken' Vrijwilligers King Arthur Groep halen er meer uit dan ze van tevoren hadden gedacht Mensen 19 mei, 10:00
Afbeelding
Zorgen bij Gooise burgemeesters over tekort aan agenten in Midden-Nederland Politie 19 mei, 07:30
Voorproefje Gooieneembode Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief