De Poepdokter nu over de darmflora van baby's
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
De dertien zwangere dames met vooraan Bianca Krijnen-Splint (links) en Nienke Gottenbos (rechts).
De dertien zwangere dames met vooraan Bianca Krijnen-Splint (links) en Nienke Gottenbos (rechts). (Foto: Splint Media BV )

De Poepdokter nu over de darmflora van baby's

  Mensen

HILVERSUM - De Poepdokter is terug. In restaurant Robert in Hilversum was woensdagavond onder grote belangstelling de lancering van het boek 'De Poepdokter-Junior', door schrijfster Nienke Gottenbos en uitgeefster Bianca Krijnen-Splint. In aanwezigheid van de genodigden werden dertien zwangere dames verrast door het in ontvangst nemen van het ´eerste´ exemplaar.

Het boek is speciaal geschreven voor zwangere, net bevallen moeders en gezinnen met jonge kinderen. "Een gezond leven begint in de darm, dus hoe kun je dit beter kenbaar maken dan het boek aan zwangere dames te geven die de darmflora al tijdens de zwangerschap kunnen beïnvloeden?", aldus Gottenbos. "Tuurlijk wil je een gezond kindje op de wereld zetten. Dat je geen alcohol moet drinken, stoppen met roken en niet (teveel) suiker moet eten weten we allemaal, maar hoe je de darmflora van je baby zelf kunt voorbereiden is voor velen nieuw."

Nienke Gottenbos schreef in mei 2016 het boek 'De Poepdokter-Gezond van mond tot kont'. Het boek kreeg landelijke bekendheid, waarna het de bestsellerlijst bestormde, en zelfs de internationale rechten voor het buitenland werden verkocht door de uitgeverij. Al snel volgde een tweede boek met gezonde darmrecepten 'De Poepdokter-Bakt ze bruin'.

Een derde boek over de darmflora van baby´s en jonge kinderen kon niet uitblijven. 'De Poepdokter-Junior' staat ook vol met kennis, adviezen en praktische tips voor dreumesen, peuters, en kleuters.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>