René Karman
René Karman Foto: Gooise Scholen Federatie

René Karman nieuwe rector Roland Holst

Mensen

HILVERSUM - Het Adriaan Roland Holst College (ARHC) heeft vanaf het volgend schooljaar een nieuwe rector. René Karman volgt vanaf 1 augustus Angela Koot op die, na vier jaar verbonden te zijn geweest aan de school aan de Jonker- en Schuttersweg haar loopbaan als zelfstandig adviseur zal voortzetten.

Karman was de afgelopen jaren manager onderwijs en innovatie aan Instituut Archimedes (de lerarenopleiding van de Hogeschool Utrecht). Vanuit die rol werkte hij in de regio Gooi- en Vechtstreek met scholen voor voortgezet onderwijs aan de op- en begeleiding van studenten in het werkveld.

Het College van Bestuur (CvB) is bijzonder verheugd met de komst van René Karman, wordt gemeld in een persbericht.  "In René denken we een passievolle, verbindende en kundige leidinggevende te hebben gevonden voor het ARHC. Tegelijkertijd brengt hij kennis en expertise mee die we voor de gehele Gooise Scholen Federatie als verrijkend ervaren",  aldus het CvB.

Karman zal samen met Ally Liefhebber (adjunct rector) en de teamleiders van de school de schoolleiding vormen. De school biedt de richtingen vwo, vwo+, havo, quest (onderzoekend leren) en mavo en telt circa 1350 leerlingen.


 

Uit de krant