Afbeelding
Foto: Bastiaan Miché

Algemeen directeur Tomingroep weg wegens verschil van inzicht

Mensen

HILVERSUM - Frank Oskamp legt per 1 juli zijn functie als bestuurder en algemeen directeur van Tomingroep BV neer. Dat heeft de Raad van Commissarissen dinsdag bekend gemaakt.

In een persbericht menen Algemeen bestuur van Tomingroep BV, Raad van Commissarissen en de algemeen directeur de strategie voor de doorontwikkeling van Tomingroep tot sociale onderneming te onderschrijven. "Er is echter verschil van inzicht ontstaan over de wijze waarop de strategie dient te worden geïmplementeerd."

Raad van Commissarissen heeft zijn respect en waardering uitgesproken voor de resultaten die Oskamp in de afgelopen twaalf jaar heeft bereikt. Men heeft in goed onderling overleg, binnen de arbeidsrechtelijke en wettelijke kaders, afspraken gemaakt, concludeert ook het Hilversumse college van burgemeester en wethouders. "De Raad van Commissarissen stelt in overleg met een vertegenwoordiging van de OR, de directie en het algemeen bestuur een interim-directeur aan en gaat in samenspraak met het bestuur op zoek naar een definitieve vervanger die er hopelijk uiterlijk eind dit jaar zal zijn."

Uit de krant