Nieuwe directeur Gooise Praktijkschool
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Lars Bremekamp.
Lars Bremekamp. (Foto: Gooise Scholen Federatie)

Nieuwe directeur Gooise Praktijkschool

  Mensen

HILVERSUM - De Gooise Praktijkschool (GPS) in Hilversum heeft met ingang van het nieuwe schooljaar een nieuwe directeur. Lars Bremekamp volgt Marieke Sumter op.

Zij koos ervoor een loopbaanstap te zetten binnen de Gooise Scholen Federatie (GSF) waartoe ook de GPS behoort. De GPS verkreeg onder haar leiding onlangs wederom het predicaat excellent en kwam herhaaldelijk positief in het nieuws.

Vertrekkend directeur Marieke Sumter: "Deze leerlingen verdienen die aandacht. Alles wat we doen bij de GSF doen we gedreven door "de belofte aan onze leerlingen. Ik heb die belofte met alles wat ik in me heb juist voor onze praktijk-leerlingen willen waarmaken. Dat zij op 4 juli hun eerste diploma-uitreiking mogen meemaken, ervaar ik als een geweldig afscheidscadeau".

Lars Bremekamp heeft zijn loopbaan in het onderwijs gecombineerd met een carrière als topsporter. Het heeft hem gevormd tot een leidinggevende met een missie. "Persoonlijk ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen in het leven, met als doel mijn creativiteit en energie in combinatie met ervaringen te realiseren. Om dit doel te bereiken blijf ik mezelf ontwikkelen op het gebied van kennis en vaardigheden, zowel zakelijk als privé. Dit gun ik alle scholieren toe en in het bijzonder de leerlingen die praktijkonderwijs volgen. Het is waardevol dat zij successen ervaren en daarop kunnen doorbouwen. Ik kijk enorm uit naar de start op de GPS en neem het stokje met liefde over van Marieke, die de school in een geweldig goede staat heeft achtergelaten."

Het bestuur van de GSF is verheugd met de komst van Lars Bremekamp naar de GPS. "Wij hebben er het volste vertrouwen in dat Lars met al wat hij meebrengt de belofte aan onze leerlingen zal realiseren en ons GSF-team verder zal versterken" aldus het College van Bestuur.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>