Hilversums marketingbureau zet eindejaarsactie op voor goede doelen

Extra ondersteuning voor Stichting Present, Voedselbank G&O en Dierenasiel Crailo

15 feb 2021, 08:30 · leestijd 1 minuut Mensen
Op het kantoor van iMediate werden, met inachtneming van de coronaregels en dus met wat photoshoppen achteraf, de cheques uitgereikt van de iMediate Eindejaarsactie 2020. Op de foto v.l.n.r. Kim van den Hout (Dierenasiel Crailo), Henske Jakobs (Voedselbank Gooi en Omstreken), Sebastiaan Hexspoor (Stichting Present) en Joost Driessen (iMediate).
Op het kantoor van iMediate werden, met inachtneming van de coronaregels en dus met wat photoshoppen achteraf, de cheques uitgereikt van de iMediate Eindejaarsactie 2020. Op de foto v.l.n.r. Kim van den Hout (Dierenasiel Crailo), Henske Jakobs (Voedselbank Gooi en Omstreken), Sebastiaan Hexspoor (Stichting Present) en Joost Driessen (iMediate). Foto: Jasper Bosman | iMediate

Een steuntje in de rug voor drie goede doelen in Hilversum. Stichtig Present, Voedselbank Gooi en Omstreken en Dierenasiel Crailo kregen alle drie een cheque overhandigde door directeur Joost Driesen van iMediate. 

Dit Hilversumse contentmarketingbureau zette in december een eindejaarsactie op om lokale goede doelen die het extra zwaar hebben door cor..

Zo blijf je betrokken. Afbeelding


Nog geen abonnee? Meld je nu aan en krijg toegang tot al het nieuws, alle extra achtergrondverhalen, het Zaterdagportret, de uittips, ons archief en de interessante artikelen uit de regio. Voor slechts € 1,14 per week.