'We willen iets terugdoen voor de mensen'

Yogi Heroes zamelt blikken, pasta en rijst voor Voedselbank in

20 aug 2021, 16:30 · leestijd 2 minuten Mensen
Al tijden conservenblikken in de voorraadkast? Yogi Heroes wil ze graag hebben om aan de Voedselbank te schenken.
Al tijden conservenblikken in de voorraadkast? Yogi Heroes wil ze graag hebben om aan de Voedselbank te schenken. Foto: evelinerobin

Wat de wereld nodig heeft is een beetje warmte. Liefde. Aandacht. Verbinding. “Ja toch? Er gebeurt van alles om ons heen, rampen, oorlogen, de wereld staat in de fik, maar laten we klein beginnen. In onze eigen community,” vindt Jeffrey van Opzeeland, eigenaar van Yogi Heroes. Met een inzamelingsactie voor de voedselbank hoopt hij een start te maken. En hij vraagt iedereen op in het derde weekend van september iets te doneren voor de voedselbank. 

Ja ja, een leven leiden dat aan banden is gelegd, is lastig. Maar als je de krenten in de pap maar blijft zien, de lichtjes die anderen je geven, aanpakt, is het goed te doen. “Het is een marathon he, we moeten volhouden. Het is een kwestie van ee..

Zo blijf je betrokken. Afbeelding


Nog geen abonnee? Meld je nu aan en krijg toegang tot al het nieuws, alle extra achtergrondverhalen, het Zaterdagportret, de uittips, ons archief en de interessante artikelen uit de regio. Voor slechts € 1,14 per week.