De gelukkige verenigingen.
De gelukkige verenigingen. Foto: Patrick Siemons

Acht mille voor twaalf clubs in Hilversum

Mensen

HILVERSUM - Twaalf clubs uit Hilversum ontvangen bij elkaar 7987 euro euro op hun bankrekening. Zij krijgen ieder een deel van dat bedrag als deelnemer  van de Rabobank Clubkas Campagne. 

Tijdens de uitreiking, die woensdag plaatsvond in het kantoor van de Rabobank aan de Kerkstraat in Hilversum, werd bekend hoeveel stemmen elke club heeft ontvangen. De clubs hadden ieder op hun eigen, vaak heel originele manier, campagne gevoerd om leden van de bank te enthousiasmeren op hen te stemmen. Met het bedrag kunnen zij hun gewenste doelen realiseren.

De gelukkige verengingen zijn: Seniorenvereniging Hilversum, Gooise Atletiek Club Hilversum, Viore, GWC de Adelaar, Amateur tuinvereniging Hilversum, HSV Wasmeer, Kamerkoor Revoce, Gooise Zweefvliegclub, TTV Hilversum, OSO Biljartclub, BZC'13 en FC Hilversum

Rabobank organiseerde dit jaar voor de tweede keer de Rabobank Clubkas Campagne in het Gooi en de Vechtstreek, waarbij in totaal 75.000 euro is uitgereikt. De belangrijkste spelregels: Elke club uit de regio die bankiert bij de bank kon zich tot eind februari aanmelden.

Vervolgens konden de leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op de deelnemende clubs die zij een warm hart toedragen. Elke stem is geld waard. Op deze manier kunnen clubs die klant zijn van de Rabobank activiteiten realiseren die de leefbaarheid van de gemeente verbetert.

Uit de krant