Afbeelding
Foto: Bastiaan Miché

Kinderboerderij De Hertenkamp vraagt publiek om financiële steun

Natuur en Milieu

HILVERSUM - Hoewel Kinderboerderij De Hertenkamp zelf inkomsten weet te genereren, is wat er nu binnenkomt lang niet genoeg. Om levensvatbaar te blijven, hoopt de bekende Hilversumse natuurorganisatie op steun van het publiek.

De Hertenkamp is een campagne begonnen om zo veel mogelijk donaties te werven. Op de eigen website (www.kinderboerderijhilversum.nl) roept zij op de kinderboerderij aan de Hoge Naarderweg 205, die vanwege de lockdown gesloten is, financieel te helpen.

“Het in stand houden van de kinderboerderij kost veel geld”, meldt de organisatie.Voor het in stand houden van de hertenroedel ontvangt de kinderboerderij een bijdrage van de gemeente en ook via dagbesteding komen er euro’s in het laatje. Daarnaast leveren paas- en kerstmarkten - als die door mogen gaan - nog wat op. 

Maar het is duidelijk geen vetpot en nu in coronatijd wordt het allemaal heel lastig. Vandaar de oproep aan het publiek om vooral donateur te worden, ook al zijn er andere vormen van hulp mogelijk. “U kunt ons op veel manieren steunen: door onze producten te kopen, zoals lekkere verse eitjes, voedsel te brengen, dieren te adopteren, (mede) hooibalen in te kopen, incidenteel iets voor ons te organiseren, of ons op te nemen in uw testament”, meldt De Hertenkamp

Uit de krant