Afbeelding

Wat een werknemer verwacht van een goed kerstpakket

Advertorial

Tegen het einde van het jaar wil je natuurlijk weer iets met de kerst geven aan je werknemers. Misschien nog een beetje vroeg om er nu al over na te denken, maar op deze manier heb je er wel prima de tijd voor. Straks is het veel te hectisch met alle eindejaarsdrukte en je wil trouwens ook echt even de tijd nemen om iets origineels te kunnen geven. 

Het personeel dat je nu hebt wil je niet kwijt. Ze zijn veel te belangrijk voor je. Ook in moeilijke tijden zijn ze bij je gebleven en zijn je blijven ondersteunen. Nu wil je laten zien dat je dat enorm waardeert. Maar wat verwachten je werknemers nu eigenlijk van een goed kerstpakket? En waar ga je dat exclusieve kerstpakket bestellen?

Zelf
Je hebt in ieder geval het besluit genomen om zelf het mooiste kerstpakket samen te stellen. Hiermee laat je zien dat je uitgebreid aan het personeel hebt gedacht en dat je je werknemers deze keer eens goed wil verwennen. Dat is wat werknemers anno 2020 ook willen. Verwend worden met een exclusief kerstpakket. Lekker veel topmerken en overheerlijke spullen voor dagelijks gebruik.

Helemaal nu
Artikelen die je normaal niet elke dag in de supermarkt koopt. En je wil dat je medewerkers er een warm gevoel door krijgen. Romantisch, gezellig en knus is helemaal nu. Met een luxe uitstraling. Daar worden je werknemers blij van. En natuurlijk van het feit dat je aan ze denkt. Die aandacht is belangrijker dan je denkt! Door die juiste aandacht te geven zorg je er ongemerkt voor dat ze zich op de werkvloer prettiger voelen en dat ze beter met elkaar samenwerken. Een gevoel van saamhorigheid en geluk is het fijne gevolg van de perfecte kerstattentie. 

En jij wordt er zelf ook gelukkiger door. Alleen al iets geven aan een ander maakt dat je geluk ervaart. En de ander ervaart geluk omdat hij waardering krijgt. Heel belangrijk! Mensen hebben dat nodig. Geef elkaar de juiste aandacht en zeg dat je het fijn vindt dat hij voor je werkt. Dat hij dat werk ook heel goed doet. De finishing touch is een exclusief kerstpakket aan het eind van het jaar.

Uit de krant