Afbeelding

Waarom je de duurste tas nooit zal tegenkomen

Advertorial

Dure tassen. Wat dat zijn? De bekende merken zoals Celine, Hermès, Gucci, Louis Vuitton en Prada lijken erin te grossieren. Designertassen die hoge ogen gooien. Durf jij ermee over straat?  

Wist je trouwens dat de allerduurste handtas 3,8 miljoen dollar waard is? Daarmee haalde deze Mouawad Nights Diamond Purse (van goud en vol diamanten en kristallen) wel het Guinness World Records Book. Op plaats 2 treffen we dan inderdaad een Hermès, voor zo’n slordige twee miljoen dollar. De tas is gemaakt van roségoud. Er zijn er zo’n twaalf van in omloop. 

Op plaats 3, 4 en 5 treffen we wederom de Hermès-tas tot we op nummer 6 een exemplaar van Chanel tegenkomen. Ziet eruit als een klassieke handtas, maar telt wel 334 diamanten gezet in witgoud. Op een veiling bracht deze tas 261.000 dollar op. Slik! 

Aan zo’n dure tas heb je niets deze zomer

Het is nauwelijks voor te stellen dat je met zo’n tas over straat gaat en dat zal dan ook wel niet snel gebeuren. Mogelijk dragen celebs zoiets voor een speciale fotoshoot of tijdens een bijzondere gelegenheid. Het kan ook nog zo zijn dat de tas dagelijks op een sokkel staat en er slechts naar gekeken mag worden. Daar heb je in de zomer dus niets aan. 

Dan liever een meer betaalbaar exemplaar, die je gewoon mee naar het strand kunt dragen en zonder zorgen naast je neer kunt zetten. Een Micmacbags is zo’n toffe tas,www.thebagstore.nl die een mooie en stijlvolle uitstraling heeft en nauwelijks onder doet voor zo’n designerexemplaar. Een tas is een tas, nietwaar. Geen diamant te bekennen, dus wel zo veilig. 

De XXL-tas is een hit

Het model tas dat overigens hoge ogen gooit deze zomer is de XXL-tas. Een enorm grote schoudertas die je sierlijk over de schouder draagt. Niet volstoppen dames, dat zou er maar log uitzien. Nee, je vult de enorme tas met het hoognodige en duwt deze dan wat terug met je arm. Helemaal je-van-het. 

Je kunt er trouwens ook voor kiezen om juist een heel kleine tas met je mee te dragen, om je heupen. Deze tasjes draag je stijlvol om een jumpsuit bijvoorbeeld. Je kunt er je sleutels, smartphone en bankpasjes in kwijt en hebt verder je handen vrij. 

Er worden prachtige tassen online aangeboden

We zijn deze zomer bovendien niet aan een kleur gebonden, er kan veel. Bij een lange zomerse bloemetjesjurk met pofmouwen past alles. Van een knalroze schoudertas tot een bruine XXL. Wees creatief, varieer en doe je tegoed aan al die prachtige tassen die er (online) worden aangeboden. Kies de tas die bij jou past. En als dat er toch eentje is met diamantjes erop? Go for it! 

Uit de krant