Afbeelding

Nu ook vanuit huis je bed op maat samenstellen!

Advertorial

De afgelopen periode heeft COVID-19 voor een flinke verandering gezorgd in het koopgedrag van de consument. Steeds meer mensen willen veilig vanuit huis een tweepersoonsbed, kledingkast of ladencommode bestellen. Zo heeft ook Slaapkamerweb.nl een eenvoudige kledingkasten- en beddentool waarmee je gemakkelijk en snel je artikel op maat kunt samenstellen. 

Stel eenvoudig en snel je eigen bed op maat samen en combineer een krachtige uitstraling met hoogwaardige kwaliteit. Van degelijke massieve houten bedden tot prachtige boxsprings, bij Slaapkamerweb vind je altijd wel een bed die past bij jouw wensen. 

Ontdek de online beddentool

Dankzij de handige beddentool via slaapkamerweb.nl krijg je de mogelijkheid om je eigen tweepersoonsbed in een paar klikken op maat samen te stellen. Heb je liever een ander kleur, wil je graag andere poten of zoek je een specifiek formaat? Het kan allemaal in onze prachtige webshop.

Kies je eigen bed
Allereerst maak je een keuze uit één van de honderden bedden. Binnen het huidige assortiment vind je een combinatie van metalen- en houten bedden. Ben je op zoek naar een éénpersoonsbed, twijfelaar of juist een tweepersoonsbed? Waar je ook naar op zoek bent, je vindt altijd wel een formaat die past bij jouw wensen. Eenmaal op de productpagina kun jij beginnen met het samenstellen van jouw bed. Kies je maat, favoriete kleur, bedladen, type poot en bijbehorende nachtkastjes. Allemaal gemakkelijk en snel met behulp van onze beddentool (zie screenshot).

Allerlei formaten mogelijk
Alle bedden zijn leverbaar in verschillende formaten. De meest gekozen breedtematen zijn 90, 140, 160, 180 of 200 cm. Doorgaans zijn alle standaardmaten leverbaar.

Let op! De bedmaten verschillen per model. Wil je graag meer informatie of jouw favoriete bed leverbaar in jouw breedtemaat, bekijk dan de mogelijkheden op de specifieke productpagina.

Kies de favoriete kleur van je bed

Ieder bed kan uitgevoerd worden in specifieke kleuren. Welke specifieke kleuren is afhankelijk van het type bed. De massief houten bedden worden bijvoorbeeld veelal voorzien van een prachtige olie. Ook deze geoliede kleur kun je direct vanuit de beddentool kiezen.


Veel variatie in aanvullende accessoires

Van prachtige losse nachtkastjes tot zwevende nachtkastjes bevestigd aan de bedrand. Er zit altijd wel een geschikt stijl die past bij jouw wensen. Ook het hoofdbord is in verschillende stijlen mogelijk waarbij er niet alleen gekozen kan worden uit de verschillende stijlen, maar ook de diverse kleuren qua leer. 

Gratis montage en bezorging

Profiteer van vele voordelen. Wist je bijvoorbeeld dat alle tweepersoonsbedden (boven de €400,-) gratis thuisbezorgd en gemonteerd worden door ervaren vakspecialisten? Wacht niet langer en bekijk het ruime aanbod van prachtige tweepersoonsbedden.

Wil je graag meer informatie over onze gratis montage of heb je vragen over de beddentool, bekijk dan de website.

Uit de krant