Afbeelding

Waar kan een financieel adviseur mij bij helpen?

Advertorial

Als het gaat om uw financiële situatie, kan het zijn dat u daar veel vragen over heeft. Is het voordelig om uw hypotheek over te sluiten? Kunt u een lening afsluiten voor een nieuwe auto? Of bent u nog goed verzekerd? Financiën kunnen ingewikkeld zijn. Maar aan wie kunt u deze vragen eigenlijk stellen?

U kunt uw vragen aan een financieel adviseur stellen. Een financieel adviseur helpt u met uw financiële wensen en bij het afsluiten van verschillende financiële producten, zoals leningen, verzekeringen en hypotheken.

Bespaar op uw vaste lasten!

Een financieel adviseur kijkt welke financiële producten het beste passen bij uw persoonlijke situatie en wensen. Door een samenwerking met de juiste serviceproviders kan uw financieel adviseur een advies geven op basis van de scherpste tarieven en de beste producten. Hierdoor kunt u mogelijk veel geld besparen op uw maandelijkse vaste lasten. U kunt zelfs wel meer dan € 500,- per jaar besparen als u jaarlijks uw autoverzekering, zorgverzekering en energiecontract opnieuw laat berekenen! Onderstaand leest u hoe u per product geadviseerd kunt worden.

Hypotheken

Het kan zijn dat een financieel adviseur een aanstelling heeft bij een serviceprovider voor hypotheken. Het is dan mogelijk om een hypotheek af te sluiten via de financieel adviseur. Een financieel adviseur helpt u met het oversluiten van uw hypotheek of met het beantwoorden van uw hypotheek gerelateerde vragen.

Verzekeringen
Wanneer een adviseur een aanstelling in verzekeringen heeft bij een serviceprovider verzekeringen, kan de adviseur verzekeringen vergelijken en afsluiten voor u. Er zijn een aantal verzekeringen verplicht, zoals een zorgverzekering of een WA autoverzekering als u een auto heeft. Een financieel adviseur kan al deze verzekeringen voor u regelen. Gaat u verhuizen en wilt u opnieuw naar uw verzekeringen kijken? Ook hier kan een financieel adviseur u bij helpen. Zo weet u zeker dat u niet oververzekerd bent, maar ook zeker niet onderverzekerd!

Kredieten

Een financieel adviseur kan ook een aanstelling hebben bij een serviceprovider voor kredieten. Het is dan mogelijk een krediet (ook wel lening) af te sluiten. Dit kan een particuliere of zakelijke lening zijn.

Uit de krant