Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. Archieffoto: Bastiaan Miché

Uitsmijter club op de Groest mishandelt man: politie zoekt getuigen

Politie & Justitie

HILVERSUM - Bij een club aan de Hilversumse Groest is een 36-jarige man mishandeld door een uitsmijter. Dat meldt de politie in een getuigenoproep. Het is onduidelijk hoe het met het slachtoffer is.

Het incident vond afgelopen weekend plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag. De man had die vrijdag een voetbalwedstrijd gespeeld en besloot met een vriend nog uit te gaan. Samen kwam zij rond 1.30 uur aan bij de club. Nadat zij enige tijd stonden te wachten achter een afzetlint, vroeg de man aan de uitsmijter of hij en zijn vriend naar binnen mochten. 

De uitsmijter zei daarop dat dit niet kon, omdat de man een tas bij zich droeg. De man gaf hierop als antwoord dat het binnen erg rustig lijkt en dat niks gevaarlijks in de tas zit. Het waren maar sportkleding van zijn voetbalteam om gewassen te worden. De uitsmijter accepteerde dit niet, liep naar het slachtoffer toe en werkte hem naar de grond waarna de mishandeling start.

Wie weet meer?
De recherche komt graag met onafhankelijke getuigen in gesprek die dit voorval hebben gezien. Ook zoekt de recherche naar camerabeelden die het incident in beeld brengen. 

Uit de krant