Afbeelding
Foto: Bastiaan Miché

Man ernstig gewond na steekpartij Vaartweg; Hilversummer aangehouden

Politie

HILVERSUM - Bij de steekpartij van vrijdagmiddag in een woning aan de Vaartweg is een 37-jarige man ernstig gewond geraakt. Enige tijd later is een 58-jarige Hilversummer aangehouden. Hij meldde zichzelf op het politiebureau. 

Rond 16.00 uur troffen agenten de zwaargewonde man aan. Een traumahelikopter werd ingezet en het slachtoffer is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Hij is direct geopereerd aan zijn verwondingen en zijn gezondheidstoestand is als stabiel te omschrijven, meldt de politie. 

De recherche doet onderzoek naar de aanleiding en toedacht van dit steekincident. Later die dag meldde een 58-jarige man uit Hilversum zich op het politiebureau. Hij werd vanwege zijn mogelijke betrokkenheid bij het steekincident aangehouden.

De recherche is verder op zoek naar mensen die vrijdagmiddag rond 16.00 uur in de omgeving van de Vaartweg een witte VW Golf hebben gezien. Deze reed na het steekincident met hoge snelheid weg. Mogelijk dat deze auto is opgevallen door zijn rijgedrag en dat mensen bijvoorbeeld met een dashcam opnames hebben gemaakt.

Uit de krant