Man mishandeld na botsing Vreelandseweg
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: Politie

Man mishandeld na botsing Vreelandseweg

  Politie

KORTENHOEF - Een 30-jarige man uit Wijdemeren is maandagavond op de Vreelandseweg zwaar mishandeld door de man met wie hij vlak daarvoor in botsing was gekomen. Uiteindelijk slaagde het slachtoffer erin om weg te rijden om vervolgens opgehaald te worden door een ambulance. 

Het incident op de Vreelandseweg - ter hoogte van hectometerpaal 73.2, waar een kleine parkeerhaven ligt aan de zijde van het Hilversums Kanaal - vond plaats tussen 21.30 en 21.45 uur. De man uit Wijdemeren reed met zijn grijze Renault Scenic vanuit Hilversum richting de Rijksweg A2.  

Toen hij voor het stoplicht op de Vreelandseweg (kruising Kortenhoefsedijk) in Kortenhoef stond te wachten op groen licht kwam er een kleine blauwe auto (volgens de melder een Citroën Saxo)  naast hem staan in het voorsorteervak naar de Kortenhoefsedijk. Toen het licht groen werd reden beide voertuigen echter rechtdoor. Een botsing was het gevolg. Daarbij zou de blauwe auto linksachter schade hebben opgelopen.

Toen het slachtoffer vervolgens verderop de parkeerhaven opreed om de schade te checken en ook te informeren hoe het met de bestuurder van de andere auto ging, zag hij dat de bestuurder van de blauwe auto met een zilverkleurig voorwerp in zijn handen naar hem toe kwam. Het lukte het slachtoffer door de stress niet om snel zijn auto te starten.

De verdachte sloeg vervolgens met dat voorwerp - de politie wil niet zeggen om wat voor voorwerp het gaat - de gehele achterruit aan diggelen. Daarna mishandelde hij het slachtoffer met dat voorwerp. Het slachtoffer lukte het uiteindelijk om weg te rijden en is daarna opgehaald door een ambulance.

Het slachtoffer heeft het incident maandag bij de politie gemeld en aangifte gedaan. De verdachte is een man van tussen de 30 en 40 jaar oud, is ongeveer 1,80 meter lang en heeft een licht getinte huidskleur. Er zijn aanwijzingen dat de bestuurder van deze blauwe auto zich ook verkeersonvriendelijk heeft gedragen op die weg ten opzichte van andere automobilisten.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>