Afbeelding
Foto's en video: Bastiaan Miché
Video

Loosdrechters gewond bij aanrijding N417

Politie

HILVERSUM - Bij een aanrijding op de Koningin Wilhelminaweg (N417) in Maartensdijk zijn drie mensen - waaronder twee Loosdrechters - lichtgewond geraakt. 'Wonder boven wonder', volgens de politie, zijn de slachtoffers 'slechts' ter controle overgebracht naar het ziekenhuis en was er geen sprake van een levensbedreigende situatie. 

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval dat omstreeks 13.10 uur plaatsvond en waarbij twee auto's op hun kop in de sloot belandden. Ook wordt de betrokken motor- of scooterrijder verzocht zich te melden.

Voor de klapper zou deze motor- of scooterrijder namelijk plotseling vanaf het fietspad Koningin Wilhelminaweg zijn opgereden. Hierdoor moest één van de personenauto's uitwijken en kwam daardoor in botsing met een tweede auto die zojuist aan het inhalen was. Beide voertuigen reden daarvoor in een lange stoet achter een landbouwvoertuig.

Door de impact van de aanrijding belandden beide voertuigen op hun kop in een sloot. Twee omstanders hebben de inzittenden direct uit hun benarde positie bevrijd en aan de kant geholpen. De weg tussen Hilversum en Utrecht was vervolgens enkele uren dicht voor verkeer. 


Uit de krant