Foto: Christian Pfeiffer

Huisruzie leidt tot arrestatie internationaal gesignaleerde man

  Politie

HILVERSUM - Een melding van een ruzie in een woning aan de Langestraat mondde vorige week vrijdag uit in de arrestatie van een internationaal gesignaleerde man. Tevens vond de politie veel cash geld en bijna een kilo harddrugs.

Dat maakt de Politie Hilversum vandaag bekend op de Facebookpagina. Agenten namen zes dagen terug poolshoogte in de woning in het centrum van Hilversum. In het huis bleek een heftige woordenwisseling aan de gang te zijn.

Witwassen
Bij het noteren van de gegevens van de betrokken bleek de vader, een 47-jarige man, internationaal gesignaleerd te zijn. Voordat de dienders de man meenamen naar het politiebureau probeerde hij een geldbuidel aan iemand anders te overhandigen. Omdat het om een aanzienlijk bedrag ging, is het geld in beslag genomen op verdenking van witwassen, zo meldt het Hilversumse korps.

80.000 euro
Na overleg met de Officier van Justitie is het huis verder doorzocht. Dat leidde tot nog meer vondsten. Ten eerste, nog een groot geldbedrag, bijna een kilo harddrugs met een straatwaarde van zo'n 80.000 euro en een kleine hoeveelheid softdrugs. 

Uitleveren
Een onderzoek naar de drugs is ingesteld. De verdachte zit momenteel in hechtenis om te worden uitgeleverd.

Meer berichten