[Update] Gewapende overval op snackbar in Hilversum
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: © Bastiaan Miché
Update

Gewapende overval op snackbar in Hilversum

  Politie

HILVERSUM - Snackbar Röling aan de Kleine Drift in Hilversum was woensdagavond het doelwit van een gewapende overval. Twee mannen bedreigden het aanwezige personeel met een vuurwapen en een mes. De politie zoekt getuigen.

Rond 23.00 uur kwamen twee mannen de snackbar in rennen en bedreigden de medewerker met een vuurwapen en een steekwapen. Vervolgens schreeuwden zij 'Dit is een overval' en eisten geld uit de kassa. 

De medewerker maakte de kassa open, waarop de daders een geldbedrag uit de kassa stalen. De twee daders renden vervolgens de zaak uit en vluchtten op een scooter die veel lawaai maakte in de richting van de achterzijde van station.

Signalement
De twee mannen waren donker gekleed. Beiden hadden hun gezicht bedekt. Eén van de daders droeg een grijskleurige jas en een gebreide sjaal voor zijn gezicht. De verdachten zijn tussen de 1,60 en 1,70 meter lang en hebben een normaal postuur.

Iets gezien?
De recherche zoekt getuigen van dit gewelddadige incident. Heb jij iets gezien of gehoord? Of heb je de scooter gezien die opvallend veel lawaai maakte? Of is je iets anders opgevallen in de buurt van de Kleine Drift rond 23:00 uur op woensdag 20 november? Bel dan 0900-8844 of meld anoniem via 0800-7000.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>