Foto: Politie

Politie geeft geblurde beelden vrij van drugsdief MBO College

  Politie

HILVERSUM - De politie heeft beelden vrijgegeven van de man die op maandag 9 september (vlak daarvoor in beslag genomen) drugs uit een politiewagen pikte en er vandoor ging. 

Omdat de dader mogelijk minderjarig is, zijn de beelden geblurd. Hij krijgt twee weken de tijd om zich te melden. "Na deze twee weken laten we de beelden zonder blur zien", waarschuwt de politie.

Op die bewuste maandag gingen agenten lelijk de mist in toen zij bij het MBO College aan de Soestdijkerstraatweg een automobilist staande hielden voor te hard rijden. In de auto troffen de agenten vervolgens drugs aan. Welke is niet bekend. Bij het in beslag nemen daarvan ontstond een worsteling, die veel bekijks trok.

Vanwege alle tumult kreeg een man van de agenten het verzoek om deze in de burgerauto van de agenten te leggen. De man deed dat keurig, echter iemand anders pikte vervolgens de drugs door via het openstaande raam de autodeur te openen. 

De dader ging er vervolgens vandoor. En hoewel hij herkenbaar op camerabeeld staat, is het de politie nog altijd niet gelukt hem aan te houden. 

Meer berichten