Afbeelding
Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Daders overval Albert Heijn Gijsbrecht nog niet gevonden

Politie

HILVERSUM - De politie is nog altijd op zoek naar de twee jonge mannen die zaterdagavond een gewapende overval pleegden in de Albert Heijn op de Gijsbrecht van Amstelstraat. De overvallers gingen de winkel uit met buit richting de Hilvertsweg. 

Rond 21.50 uur gingen de mannen de supermarkt binnen en bedreigden vervolgens een aantal medewerkers met een wapen. Op dat moment waren er ongeveer tien mensen in de winkel aanwezig; voornamelijk personeelsleden en een paar klanten. De overvallers verlieten de winkel met buit gingen er vandoor in de richting van de Hilvertsweg.

De politie was snel en met meerdere eenheden ter plaatse. Er is in de ruime omgeving van de supermarkt gezocht. Ook een politiehelikopter verleende assistentie. Desondanks is er nog niemand aangehouden. 

Er is inmiddels een buurtonderzoek gehouden en beschikbare camerabeelden worden uitgekeken. De politie vraagt mensen die wonen in de omgeving van de supermarkt, camera’s hebben en nog niet met de politie hebben gesproken, contact met de politie te nemen.

Signalement
De mannen zijn allebei rond de 18 jaar, 1,75 meter lang en zouden een Marokkaans accent hebben. Eén van hen heeft een normaal à vol postuur, droeg een zwarte North Face jas met wit logo op linker borst en rechter schouderblad. Hij had een lichtgrijze broek aan, droeg donkergrijze sneakers en zwarte gezichtsbedekking.
De tweede verdachte heeft een slank postuur. Hij droeg een donkerblauwe regenjas en een donkerblauwe Adidas trainingsbroek met een voetballogo op het rechter dijbeen, blauwe Adidas strepen op de bies en een Adidaslogo op linker dijbeen. Verder had hij zwarte sneakers aan met opvallend witte, ronde logo's rondom. En hij had een plastic tasje van de Lidl.

Uit de krant

!

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Deborah den Dulk: 'Ik denk altijd in mogelijkheden' Deborah den Dulk is centrummanager van Hilversum: ‘Ik denk altijd in mogelijkheden’ Bedrijven 30 sep, 16:22
Logo
Afbeelding
Taakstraffen voor het oplichten van Sociale Dienst en gemeente Hilversum Politie 30 sep, 15:45
Afbeelding
Duurzaamheidsspecial in Gooi en Eembode Natuur en Milieu 30 sep, 15:12
Logo
Afbeelding
Evenement Natuurflitsen vrij toegankelijk Nieuwe natuurgidsen in Gooi en Vechtstreek: echt niet alleen maar geitenwollensokkentypes Natuur en Milieu 30 sep, 15:00
Logo
Afbeelding
'Hier werken allemaal leuke mensen' Al 134 vrijwilligers actief bij De Vorstin en het worden er steeds meer Mensen 30 sep, 12:00
Afbeelding
Dierspecialist Beijer op Seinhorst: ‘Letterlijk een apotheek voor huisdieren’ Advertorial 30 sep, 10:30
Afbeelding
Nieuwe expositie ART Hilversum vol geuren, beweging en duurzaamheid Cultureel 30 sep, 09:00
Logo
Afbeelding
Wethouder Heller: 'Een mijlpaal' Start verbouwing van eerste woning Hilversumse Meent Aardgasvrij Natuur en Milieu 30 sep, 07:00
Voorproefje Gooieneembode Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief